Наклз розслабляється у серпневому календарі 2024-го року

Настав час для щомісячних ілюстрацій від Sonic Channel! До серпневої червоної спекоти, Sonic Team обрала нам відомого персонажа червоного кольору — єхидну Наклз!

У попередній раз, ми вже роздивлялись ілюстрацію з яструбом Джетом та їжаком Шедоу, котрі були одягнуті в своє спорядження з гри Sonic Riders та прослизнулись крізь двері цифрового виміру! Якщо ви хочете дізнатись більше про цю іллюстрацію, можете перейти за цим посиланням до новини.

Цього разу, наша знайома Єхидна буде центром останнього запису в календарі Соніка, та здається, він сприймає все це дуже невимушено. Просто насолоджується моментом спокію.

“Наклза часто зображують у моменті боротьбі з його суперником чи ворогом або з серйозним виразом обличчя, будучи охоронцем Головного Змарагду. Рідко коли можна побачити картину, коли він невимушено вітається, як на цій картині”пише дизайнер Sonic TeamТомоко Хаяне, на офіційному веб-сайті Sonic Channel. “Але на кого він дивиться?.. Може він вітається зі знайомим Чао на острові Янгола.

Ви можете дізнатися більше інформації, щодо вибору наступного персонажа у календарі Соніка на серпень 2024-го року та завантажити ці шпалери у високій якості для персональних комп’ютерів та мобільних пристроїв на сайті Sonic Channel, за посиланням вище.

Ви також можете написати свої думки щодо того, на кого саме дивиться Наклз, своїми дружніми очима, у розділі коментарів нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!