Просочилися нові Squishmallows іграшки по Соніку!

Персонажі із франшизи Соніка й так мають доволі округлу форму тіла. А як щодо того, щоб вони були ще кругліші? Схоже, що популярні плюшеві іграшки Squishmallows від компанії Kellytoy, отримують ще одну хвилю новинок, щоби урізноманітнити вашу колекцію!

Якщо ви є прихильником імперії Еґґмена чи фанатом команди Роуз, раджу ознайомитися з Еґґменом, Емі, Біґом та Метал Соніком!

Дана лінійка іграшок, була поміченою Sonic Merch News, де злився таємничий список з-цих чотирьох плюшів, ще перед будь-яким офіційним оголошенням від виробника Kellytoy.

Для непосвячених, Squishmallows – це дуже популярна колекція, що складаються з круглих плюшевих іграшок з недостатнім наповненням, що робить їх неймовірно м’якими та плескітними. Франшиза Соніка приєдналися до їхньої ліцензійної серії, ще в грудні 2022-го року з Соніком, Наклзом, Тейлзом та Шедоу в різних розмірах.

У цій другій хвилі зараз є Еґґмен, Емі, Біґ та Метал Сонік у тому ж масштабі 20 сантиметрів, що й у першій хвилі. Перша хвиля мала 26-сантиметрові варіації, тому справедливо припустити, що нова лінійка іграшок, буде наслідувати цей приклад, коли вони вийдуть.

Крім того, Метал Сонік, здається, виготовлений із блискучого вінілового матеріалу з цятками, що додає “металевого” краю до м’якого двійника.

Зараз в нас немає інформації щодо того, коли ці іграшки з’являться в магазинах, але слідкуйте за новинами! Ви ніколи не дізнаєтесь, коли вони вдарять та захоплять полиці універмагів! Це усе-ж таки іграшки Squishmallows!

Чи вам довподоби такі іграшки? Якщо так, то нам буде цікаво дізнатись про ваш вибір, у розділі кометарів нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!