Сюрприз, унікальні постери до фільму “Їжак Сонік 2” в Україні!

Доповнюючи минулу новину, хотілося пошукати додаткового матеріалу по фільму “Їжак Сонік 2” у нас в Україні.

І знаєте, воно знайшлося! Серед матеріалів дистриб’ютора bhfilms можна віднайти рекламний матеріал по фільму Соніка. Серед них окремо виділено матеріал до Китайського Нового Року. І якраз там було знайдено ці постери українською мовою!

Слід відмітити, що подібний англомовний постер, напевно, зустрічався лише як промо у Південній Кореї. Тому так, можливо, це є чимось унікальним для України.

Дивлячись на ці постери, а особливо на фонові малюночки, можна помітити те, що там зображено щось, що притаманне кожному з цих персонажів. У Соніка це його кільця і смарагд хаосу разом із блиском. Невже це натяк, що Сонік у фільмі збере 7 смарагдів хаосу чи бодай головний смарагд та стане Супер Соніком у фільмі?

Щодо Тейлза, то у нього це літак та його власний портативний комп’ютер, що йому якраз притаманне. Але на жаль нема жодних ідей про те, що може означати ця квіточка.

А про Наклза тут хіба що можна сказати те, що у нього це молоти, зірки та блискавка, що вказує скоріше за все на його гордість, велику фізичну силу та запальний характер.

Увесь цей опис, звісно просто здогадка, але хто зна як воно буде?

На доданок до всього цього, по між подібного постеру для Південної Кореї, було знайдено й інші аналогічні відео з привітанням від персонажа, як це було у минулому пості тут вкінці, де Paramount Pictures Ukraine вирішили також привітати з Китайським Новим Роком. Тут можна побачити як раз нові анімації Тейлза та Наклза.

Привітання від Тейлза
Привітання від Наклза