Ідріс Ельба буде голосом Наклза у сиквелі фільму Їжак Сонік

Ідріс Ельба стане голосом Наклза у сиквелі фільму Їжак Сонік

Англійський актор Ірбіс Ельба підтвердив, що він буде голосом Наклза у сиквелі фільму від Paramount Pictures про нашого колючого друга – Їжак Сонік 2 (Sonic the Hedgehog 2).

Актор та музикант з Лондону, відомий за ролями у багатьох телевізійних програмах та фільмах, як Загін Самогубців (The Suicide Squad), Примарний Вершник 2 (Ghost Rider 2). А також у фільмах від Marvel Studios про Тора у ролі Геймдалля. Гра Ельби була номінована п’ять разів для прайм-тайм премії «Еммі», а також він виграв кінопремію “Золотий Глобус” у 2011 році.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Актор підтвердив цю новину у вівторок вдень у соцмережі.

Ніщо не завадить йому на його шляху!

– “Sonic the Hedgehog” у Twitter

Також нам відомо, що актору Джейсону Момоа запропонували у минулому роль на озвучення єхидни Наклза, а фанати синього їжака дуже сподівалися на те, що персонажа буде озвучувати Двейн “Скеля” Джонсон.

льби у кіновсесвіті "Марвел"
Ірбіс Ельба у ролі Геймдалла у кіновсесвіті “Марвел”

Згідно з орієнтованим синопсисом, Наклз буде співпрацювати з ворогом їжака Соніка, доктором Роботніком, у пошуках смарагду, який “має однакову силу щоб розбудовувати або знищувати цілі цивілізації”.

Ельба приєднається разом з Беном Шварцом, Джимом Кері, Шимар Муром та Тікою Самптер у майбутньому сиквелі фільму про їжака Соніка, який вийде у квітні 2022 року.

Наразі зйомки фільму Їжак Сонік 2 завершилися у Британській Колумбії, в Канаді та на Гаваях. Очікується, що більше деталей буде вже оголошено в найближчі місяці.