SEGA HARDlight готує нову мобільну гру по Соніку?

Про новий мобільний проєкт по Соніку від компанії SEGA HARDlight свідчить одна, доволі цікава вакансія на сайті оголошень Gamesindustry.biz. У ній зазначено, що для розробки гри потрібний головний художник, який має, поміж своїх інших обов’язків, “розширити її графічні можливості до приблизного рівня консолей“. Хоча це не є офіційним підтвердженням роботи команди над новим проєктом, проте виглядає цілком вірогідним.

У вакансії також присутня одна деталь, варта нашої уваги: новий мобільний тайтл, має стати “амбітним” платформером із наявним у ньому сюжетом. А ось це вже незвичайно, оскільки попередні ігри по Соніку здебільшого були доволі аркадними (такі, як нескінченні ранери або перегони), лише зрідка розбавляючи ігровий процес досить простою історією. Окрім цих подробиць, наразі про проєкт від SEGA HARDlight майже нічого невідомо.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!